Machinebouw

In onze bedrijfstak “Machinebouw” houden wij ons bezig met het ontwerpen en fabriceren van machines op klantwens, die veelal ingezet worden op het gebied van slootonderhoud. Zo produceren wij de Hooby smalspoorgraafmachine, zowel op diesel als 100% elektrisch. Naast het fabriceren van Hooby’s houden wij ons bezig met het produceren van maaikorven, verlenggieken en andere klantgerichte producten. Door moderne 3-dimensionale tekenprogramma’s kunnen we prototypes visueel maken en testen.

Hobelman-Halle B.V.

Doordat we bij Hobelman-Halle zowel gebruiker  (Cultuurtechniek) als producent (Machinebouw) van de machines zijn, kunnen we een optimale kwaliteit waarborgen en onze producten steeds meer verbeteren. We hebben de know-how en de ervaring om op maat oplossingen te vinden voor onze klanten.

Producten

Bij machinebouw houden wij ons bezig met het ontwerpen en fabriceren van machines die veelal worden ingezet op het gebied van slootonderhoud.

SONY DSC
Elektrische Hooby

Occasions

Wij hebben een ruime voorraad van gebruikte producten die momenteel in de verkoop zijn. Het aanbod wisselt regelmatig. Neem een kijkje op deze pagina voor het huidige aanbod. 

Specials

Op onze engineringsafdeling construeren wij speciale machines naar de wens van de klant. Deze nieuw ontworpen machines worden gefabriceerd in onze eigen constructie-afdeling. 

Op de afdeling Machinebouw werken we met de modernste technieken op gebied van mechatronica en 3d ontwerpprogramma’s. Onze engineers en monteurs beschikken over veel kennis en kunde, waardoor het gehele proces, van ontwerp tot eindproduct, bij ons op de afdeling plaatsvindt. Door ook zelf in het veld met de machine te werken, worden er voortdurend nieuwe ontwikkelingen gemaakt. 

Daarnaast vinden wij natuur en veiligheid erg belangrijk. Neem bijvoorbeeld de nieuwste maaitechniek: de Faunatronic. Deze computergestuurde techniek zorgt ervoor dat de maaikorf altijd op een vooraf ingestelde maaihoogte blijft maaien. Hierdoor wordt zo min mogelijk bodemleven beschadigd tijdens het maaien.

Op de pagina Specials ziet u speciaal voor de klant gemaakte machines. Deze worden samen met de klant ontworpen. Vervolgens wordt de gehele machine in onze eigen fabriek ontworpen. Door korte lijntjes met u als klant kunnen wij het beste product voor u leveren.

Tevens verkopen wij gebruikte machines. Bij de verkoop van elk product verlenen we goede service. Voor vakbekwame reparaties staan we met de servicebus voor u klaar om de machines zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. Omdat we de machines zelf engineeren, zijn onze monteurs goed opgeleid en op de hoogte van alle laatste technische ontwikkelingen, zodat u verzekerd bent van snelle en juiste reparatie.