Over ons

Hobelman-Halle is in 1960 begonnen als kleine eenmanszaak. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een bedrijf met een grote diversiteit aan werkzaamheden en producten voor bijvoorbeeld slootonderhoud en cultuurtechisch werk. 

Meer dan 60 jaar ervaring

Het bedrijf bestaat uit twee apart opererende takken, Machinebouw en Cultuurtechniek, die elkaar versterken. Door de jarenlange ervaring die is opgedaan bij Cultuurtechniek te combineren met de kennis van de afdeling Machinebouw, zorgen we voor levering van producten en diensten van optimale kwaliteit. Onze kracht ligt in de ervaring en de continue ontwikkeling van onze producten en diensten.

Geschiedenis

Begonnen in 1960 als een kleine eenmanszaak, is Hobelman Halle BV in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een grote diversiteit aan werkzaamheden en producten voor bijvoorbeeld slootonderhoud en cultuurtechnisch werk.

Het bedrijf bestaat uit twee apart opererende takken, Machinebouw en Cultuurtechniek, die elkaar versterken. Door de jarenlange ervaring die is opgedaan bij Cultuurtechniek te combineren met de kennis van de afdeling Machinebouw, zorgen we voor levering van producten en diensten van optimale kwaliteit. Onze kracht ligt in de ervaring en de continue ontwikkeling.

Daarnaast vinden we klanttevredenheid erg belangrijk. We leveren producten en diensten op klantwens en geven vooraf duidelijk en gedegen advies met een eerlijke calculatie.

Ook aan de natuur hechten wij veel waarde. We ontwerpen en werken met machines die de flora en fauna zo min mogelijk beschadigen. Dit doen we door het gebruik van speciale maaimethodes gebaseerd op Green Engineering, zoals de Faunatronic.

Als u geïnteresseerd bent in de producten die wij leveren, kijk dan verder op de pagina Machinebouw. Als u meer wilt weten over de diensten die wij leveren op het gebied van grondverzet, dan kunt u naar de pagina Cultuurtechniek gaan. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, wij staan altijd voor u klaar.