Cultuurtechniek

Bij de bedrijfstak Cultuurtechniek worden verschillende diensten uitgevoerd, op het gebied van slootonderhoud, bosbouw, natuurbouw en maaiwerkzaamheden. Hierbij wordt te allen tijde rekening gehouden met zowel de klant als de omgeving. We denken mee met de opdrachtgever en geven een gedegen advies over de beste manier om bepaalde werkzaamheden uit te voeren met de juiste materialen.

Hobelman-Halle B.V.

Bij Cultuurtechniek houden wij ons onder andere bezig met het maaien van sloten, aanleg van natuurgebieden, plaatsen van beschoeiing en aanbrengen van damwanden.

Maaien

Bij Hobelman-Halle hebben wij veel ervaring en expertise in het maaiwerk voor waterschappen en gemeenten.

Natuurbouw

Zorgen voor de natuur is voor ons een belangrijk streven. We zien graag dat zeldzame planten en dieren weer kansen krijgen om te groeien.

Bosbouw

We zijn in staat verschillende klussen uit te voeren. Door de kennis van deze zzp'ers te combineren met onze coördinatie en machines kunnen we specialistisch werk leveren.

Grondwerk

Op het gebied van grondwerk moet u denken aan bestrating, baggerwerk en nieuwbouw. Door ervaring en precisie leveren wij altijd een uitstekend resultaat.

Beschoeiing

Door de jarenlange ervaring is het plaatsen van beschoeiing geen moeilijke werkzaamheid voor ons. Bij verschillende omstandigheden weten wij altijd goed advies te geven.

Kunstwerken

Door onze ervaring bij het aanbrengen en vernieuwen van damwanden voor stuwen, duikers en kantelstuwen, leveren wij kunstwerken van eersteklas kwaliteit.